Meteen naar de inhoud

Ik wil jou de informatie geven zodat je de juiste beslissingen kunt nemen

Of jij nu een ondernemer bent dat een team aanstuurt, een marketeer bij een bedrijf of een zzp’er. Ik wil jou helpen de juiste marketing beslissingen te nemen.

Over mij

Ik ben Dave Westdijk, een online marketeer. Als marketeer bij een marketing bureau heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat er veel lastige termen op ondernemers en marketeers afkomen. Daarnaast worden ze bestookt met data van hun website en campagnes die lastig te interpreteren is. Vervolgens moet je op basis daarvan wel keuzes maken. Maar wat houden deze termen en cijfers in en wat moet je daar vervolgens mee?

Dat is de reden dat ik jou van deze informatie wil voorzien, zodat je de juiste marketing beslissingen kunt nemen. Ik verspreid deze informatie in verschillende vormen. Denk aan de: kennisbank, blog, podcast en video’s.

dave westdijk online marketeer

“Dave heeft mij heel veel geholpen met mijn bedrijvensites voor fotografie. Tips voor inhoud, opzet van de sites om zodoende beter te vinden zijn in Google. En met succes!” Arrianne Rijnaard

“Dave weet heel veel van Google! Wil jij er meer van weten, Dave leert het je in duidelijke en gemakkelijk te begrijpen taal!” Herman van der Waard

Mijn verhaal

Daar stond ik dan in de zomer van 2017, voor de deur van Spredle en de Werkende Website. Gedreven maar ook een beetje zenuwachtig om als online marketeer aan de slag te gaan. Ik had immers wel kennis, maar geen echte werkervaring binnen marketing. Ik werd verantwoordelijk gemaakt voor de SEO en online advertising van onze klanten. Zodoende kwam ik in contact met veel verschillende klanten uit verschillende branches.

Nu 5 jaar later kan ik zeggen dat ik ontzettend veel geleerd heb en ervaring heb opgedaan. Zo zet ik vol vertrouwen online advertising strategieën op en zorg ik continue voor ontwikkeling van de SEO van ons platform en producten. Maar er is één ding die alle klanten uit alle verschillende branches gemeen hebben. Er moeten keuzes gemaakt moeten worden! En die keuzes kunnen lastig zijn als je niet goed begrijpt waar bepaalde termen overgaan of wat de gevolgen kunnen zijn van je beslissingen.

Daarom ben ik naast mijn werk met mijn website begonnen, om mensen goed te kunnen helpen bij deze keuzes. Daar komt wel een uitdaging bij kijken, de online marketing wereld is namelijk altijd in beweging. Morgen kan deze wereld er heel anders uitzien maar jij moet daarin nog steeds de juiste beslissingen nemen. In deze dynamische wereld word ik daarom continue getriggerd om op zoek te gaan naar de laatste feiten zodat jij goede beslissingen kunt nemen.

Wil jij meer weten over een specifiek onderwerp?

Stel je vraag in het formulier en ik kom bij jou terug met een antwoord.

Stel je vraag